Няколко съвета за декорация на антрето

household goodsВходното помещение нормално е салона, което ни посреща, след като се приберем от работа или командировка. То посреща и гостите ни – приятели и роднини. Като тип салон, то естествено притежава своите определени потребности. Антрето не е като всекидневната или кухнята и респективно неговото декориране насочва друг подход. Подреждането на коридора иска главно похват, практичност и изчистеност. Ето и нашите приложни съвети за любезното и префектно посрещащо помещение:

1. Нюансите
Докато говорим за цветови нюанси вкъщи, винаги бихме могли да развием своето въображение. Не възможно е да отбележим точно това, като говорим за коридора вкъщи. При подбора на цветовете може да изберете топли, светли и телесни нюанси – бежов, жълт или портокалов. Препоръчваме ви, може би дори да предпочитате по-чисто от към нюанси антре, да не се спирате на бяло. Освен че това помещение ще има изглед на болнично отделение, ще бъде много трудно за поддържане и е много вероятно е да се наложи всяка година да го замазвате отново.

2. Светлината
Осветлението в много антрета е адски малко. Това не внася позитивно усещане, въпреки, че да е хубаво от гледна точка на икономията. Може да изберете LED светлина с лунички и спот лампички. Те биха разпределили светлината из цялото входно помещение. Ще забележите как точно се променя настроението, когато се приберете вкъщи или излизате сутрин рано за работа.

3. Подреждане
При подреждане на коридора може да изберем висока ваза с красиви изкуствени цветя, декоративни лепенки за стена или картина. Саксията, която ще изберете може да бъде глинена и висока. Цветът ще подхожда на стените и мебелите във входното помещение. По отношение на монтирането на илюстрация бихме могли да ви дадем съвет да се спрете на композиция с растения.

4. Вещи
В коридора са ви необходими единствено закачалки, един шкаф за обувки и местенце, където да поставите дребни вещи, като телефон, ключове, чадър и малко количество козметика. Задължително си изберете огледало, в него да се виждате в пълен ръст. В търговската мрежа съществува наистина голямо разнообразие от форма и дизайн, при вариант, че не желаете класическата правоъгълна форма.

Ето, че подреждането на антрето не е толкова тежка задача, въпреки всички особености на салона, което всекидневно ни посреща и изпраща. Спрямо съветите ни ще придадете изцяло нов живот и ще раздвижите атмосферата на коридора на жилището.